DOELGROEPEN

Particulieren

Voor particulieren die hun woning willen renoveren en verduurzamen, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten. Van dakrenovaties tot het aanbrengen van gevelcrepi, het vervangen van ramen en deuren tot het installeren van zonnepanelen.
Wij staan klaar om uw huis te transformeren in een energiezuinige en comfortabele omgeving. Onze expertise en toewijding zorgen ervoor dat uw renovatieproject soepel verloopt, met aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid.


Heb je een verouderde woning?

Is uw woning ouder dan 10 jaar? Dan krijgt u uw installatie aan het verlaagd btw-tarief (6%). Daarnaast kan Uw Zon ook instaan voor de restauratie of vernieuwing van uw verouderde dak!

Foto van een huis

Bedrijven

Veel bedrijven gebruiken de vrije ruimte op hun daken om zonnepanelen te plaatsen.
Investeren in hernieuwbare energie is altijd een goed idee. Het laat namelijk toe om elektriciteit op te wekken voor uw bedrijf.
Voor bedrijven die streven naar verbetering van hun infrastructuur en het verlagen van hun operationele kosten, bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Het vervangen van ramen is een veel gemaakte investering die wij tegen komen als het om bedrijven gaat.


BTW verleg

Vergeet niet dat als bedrijf je de mogelijkheid hebt om de BTW te verleggen, waardoor je deze niet hoeft te betalen. Bovendien kan een renovatie worden beschouwd als een investering, waardoor je deze kosten volledig kunt aftrekken van je belastingen.

Foto van een bedrijf